Jon Hjelholt's indsamling for Plan Danmark - YOU RUN 2018

Donér
Oprettet Af:
Jon Hjelholt
Medlem af hold:
Team Unique Models
Deltager i:
YOU RUN 2018
Samler ind til:
Plan Danmark - YOU RUN 2018

Jon Hjelholt's indsamling for Plan Danmark - YOU RUN 2018

Kære venner, familie, kolleger og hele mit netværk

Jeg har meldt mig til YOU RUN, fordi jeg har valgt at løbe i en god sags tjeneste. Vil I støtte mig? Hver krone tæller, og jeg er taknemmelig for ethvert bidrag, stort som småt.

Min indsamling går direkte til udsatte piger i Kenya gennem Plan Danmark, som er blandt de organisationer, man kan vælge at løbe for. Du donerer her via denne side (tryk på donér-knappen). Hvis du har lyst, så skriv hvem du er, så vi alle kan dele stoltheden ved at gøre en forskel sammen.

Hvis du donerer 100 kroner, så får fem kenyanske piger genanvendelige bind, som vil ændre deres fremtid.

Selve løbet foregår søndag den 29. april 2018 med start og slut ved Den Sorte Diamant ved Københavns Inderhavn. Alle er velkomne, og jeg får brug for al den opbakning, jeg kan få! Så pust nogle balloner op og kom og hep - så træner jeg op til løbet i mellemtiden!

Tak til jer alle på forhånd.

Donér

88 kr.
Indsamlet

3% 3.000 kr.

1
Donationer

0
Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Anonym Anonym Donerede 88 kr.

  • Maja Bygvrå PlanBørnefonden
    Kære Jon
    Der er kun er tre dage til løbet, men kan du stadig nå at få din omgangskreds til at støtte dit løb og gøre en forskel for piger i det vestlige Kenya 😊 For bare 100 kroner vil fem piger modtage genanvendelige, sterile bind, som vil ændre deres fremtid. Kig gerne forbi Plan-teltet, når du er i mål, her uddeler vi små goodiebags.
    De bedste hilsner
    Maja // Plan