Oprettet Af:
Dorte Marxen
Medlem af hold:
Dorte og Ingrid løber for CF
Deltager i:
YOU RUN 2019
Samler ind til:
Cystisk Fibrose Foreningen - YOU RUN 2019
...Os som hader at løbe, men elsker vores Amanda. Vi vil træne hårdt for en god sag, nemlig løbe for Cystisk Fibrose og gøre Amanda stolt af sin mor og moster. Jo mere vi kan samle ind, jo hurtigere løber vi...

Kære venner, familie, kolleger og hele mit netværk

Jeg har meldt mig til YOU RUN, fordi jeg har valgt at løbe i en god sags tjeneste. Vil I støtte mig? Hver krone tæller, og jeg er taknemmelig for ethvert bidrag, stort som småt.

Min indsamling går direkte til Cystisk Fibrose Foreningen, som er blandt de organisationer, man kan vælge at løbe for. Du donerer her via denne side (tryk på donér-knappen). Hvis du har lyst, så skriv hvem du er, så vi alle kan dele stoltheden ved at gøre en forskel sammen.

Selve løbet foregår søndag den 28. april 2019 med start og slut på Søren Kierkegaards Plads ved Den Sorte Diamant. Alle er velkommen, og jeg får brug for al den opbakning, jeg kan få!

Så pust nogle balloner op og kom og hep - så træner jeg op til løbet i mellemtiden!
Donér

800 kr.
Indsamlet

16% 5.000 kr.

4
Donationer

69
Dage tilbage

Seneste aktivitet

 • Anonym Anonym Donerede 500 kr.

  Fordi jeg kender Amanda

 • Louise Stougaard Cystisk Fibrose Foreni...
  Kære Dorte
  Hvor er det sejt, at du løber og samler ind til Cystisk Fibrose Foreningen - på trods af, at du hader at løbe :-) Tusind tak for dit engagement og bidrag - du er med til at gøre en forskel for børn og voksne med cystisk fibrose. Vi glæder os til at heppe på dig den 28. april!
  Venlige hilsner
  Helle Ousted og Louise Stougaard fra Cystisk Fibrose Foreningen
 • Mia Topp Mia Topp Donerede 150 kr.

 • Laila Mosegaard Laila Mosegaard Donerede 50 kr.

  For vores alle sammens Amanda 💚

 • Amanda Bibelheimer Amanda Bibelheimer Donerede 100 kr.

  Jeg vil gerne være den første til at støtte denne gode sag, da de to damer nemlig løber for mig.. Vi skal bruge flere penge til at bekæmpe denne forfærdelige sygdom.