PlanBørnefonden

Part of YOU RUN 2020
Sammen løber vi for pigerne i Kenya.
For hver 100 kroner, du samler ind, giver du fem piger genanvendelige bind i 2 år. Det vil ændre deres fremtid.

For piger i verdens fattigste lande er hverdagen ofte lig med hårdt arbejde, vold og overgreb. Blot fordi de er piger - det skal vi lave om på.
Mange piger i det vestlige Kenya bliver hjemme fra skole, når de får deres menstruation, fordi de ikke har råd til bind. I stedet bruger de gamle aviser, tøjrester og skuresvampe, når de har deres menstruation. De risikerer at få infektioner og alvorlige følgesygdomme.

Alle pengene, du samler ind til YOU RUN, går til genanvendelige sterile bind. Det betyder, at udsatte piger i Kenya kan blive i skolen. Det øger pigernes chancer for at færdiggøre deres uddannelse og bryde ud af fattigdom.

PlanBørnefonden er en af Danmarks største privatfinansierede børnerettighedsorganisationer. Vi arbejder langsigtet i verdens mest skrøbelige og udsatte områder for at sikre børn og unges rettigheder og skabe lige muligheder for alle uanset køn.

Hjælp os med at gøre en forskel, og løb for pigerne i Kenya – sammen sikrer vi, at de kan blive i skolen og træder samtidig ét skridt tættere på ligestilling.

Du kan donere via denne side eller løbe med os på dagen.
TAK!

700 kr.
Collected

7% 10,000 kr.

4
Fundraisers

4
Donations


Collecting For
PlanBørnefonden - YOU RUN 2020
Team Leader
Izel Mourier
izel.mourier@planbornefonden.dk
+4520774091

Team Members

There aren't yet any team members in this team. That's no fun!

A team receives donations via the fundraisers that are team members, so if you want to participate, click here to join the team.

Recent activity

  • Izel Mourier Izel Mourier Donated 100 kr.

  • Marianne Søndergaard Marianne Søndergaard Donated 250 kr.

  • Catrine Hjøllund P. Ortwed Catrine Hjøllund P. Ortwed Donated 100 kr.

  • Gitta Kørschen Gitta Kørschen Donated 250 kr.