LittleBigHelp - YOU RUN 2018

LittleBigHelp - YOU RUN 2018

Mange udsatte børn og kvinder i Indien drømmer om en anderledes tilværelse, hvor hver dag ikke er en kamp for at blive mæt, for at finde arbejde, eller for at kunne sikre sine børn en lysere fremtid.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling, og går 5 km eller løber enten 5 km, 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn søndag d. 29. april 2018 – og din indsamling går direkte til at bringe udsatte børn og kvinder i Indien nærmere deres drømme.

Din donation vil gå til børn og kvinder på følgende projekter:

På LittleBigHelps trygge centre i 3 af Kolkatas slum, deltager 90 ude-af-skole børn i et skoleforberedelsesforløb og får et dagligt måltid. Lektiehjælp til skolebørn og oplysningsarbejde i de lokale slumområder er andre vigtige indsatsområder af dette projekt for at sikre at børnene bliver i skole og ikke bliver brugt som arbejdskraft eller gift væk som børn.

LittleBigHelps uddannelsescentre for kvinder, har til formål at styrke marginaliserede kvinder socialt og økonomisk. Gennem projekterne tilbydes kvinderne erhvervsrettet undervisning med fokus på smykkefremstilling, skræddersyning og kosmetologi for at ruste dem med færdighederne til at skabe en indtægtskilde.

Så løb og støt op om et bedre liv for udsatte børn og kvinder så også deres drømme kan blive til virkelighed.

43,326 kr.
Collected


36
Fundraisers

125
Donations