Kræftens Bekæmpelse - YOU RUN 2018

Løb for kampen mod kræft – en sag, som berører os alle.

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling, og går eller løber 5 km eller løber 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn søndag d. 29. april 2018.

I dag rammes hver 3. dansker af kræft i løbet af deres levetid, og hvert år får flere end 35.000 konstateret kræft. Kun halvdelen overlever. Derfor arbejder Kræftens Bekæmpelse med forskning i kræft. Formidling af viden om kræft til befolkningen er et andet fokusområde, da 4 ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges blandt andet med motion og sund livsstil. Patientstøtte og hjælp til pårørende er et tredje indsatsområde.

Alle venter på det store gennembrud, som én gang for alle skal gøre det af med kræft. Det vil ikke ske i morgen, men der sker hver dag små fremskridt, som samlet gør en stor forskel. Kræftens Bekæmpelses vision er et liv uden kræft. Og når du støtter os, hjælper du med i kampen mod kræft. Så kom med og løb – for din egen skyld, og for alle dem, der rammes af kræft hver dag.

146,170 kr.
Collected


148
Fundraisers

663
Donations