Folkekirkens Nødhjælp - YOU RUN 2018

Løb for dem, der må løbe for livet

Snør løbeskoene, tag et par venner i hånden og få en fantastisk dag mens i sammen gør en kæmpe forskel for mennesker i nød. Og verden har brug for det. Aldrig har der været så mange mennesker på flugt fra krig og katastrofer. Næsten 60 millioner mennesker har været nødsaget til at flygte fra hverdag, familie og venner og sige farvel til det liv, de kendte.

Alene i Syrien, et af verdens brændpunkter, er op mod 14 millioner flygtet fra krigens ødelæggelse. De er fanget i konfliktens centrum og har været nødsaget til at løbe for livet – mod et håb om en bedre fremtid.

I Folkekirkens Nødhjælp hjælper vi i de udsatte nærområder. Hver dag arbejder vi for at give familier muligheden for at blive i deres hjemland frem for at flygte. Vi sørger også for mad og livsvigtig nødhjælp til de mange, der er drevet på flugt af krig og nu drømmer om at kunne vende hjem. Det er en langt og sej kamp at komme i mål, men sammen kan vi gøre en forskel og tage de vigtige skridt for at sikre verdens flygtninge en bedre fremtid. Når du løber for Folkekirkens Nødhjælp, hjælper du der, hvor nøden er størst.

11,853 kr.
Collected


23
Fundraisers

70
Donations