Signe Madeleine Kold's indsamling for Psykiatrifonden - YOU RUN 2019

Donate
Created By:
Signe Madeleine Kold
Participating In:
YOU RUN 2019
Collecting for:
Psykiatrifonden - YOU RUN 2019

Signe Madeleine Kold's indsamling for Psykiatrifonden - YOU RUN 2019

Kære netværk

Jeg har meldt mig til YOU RUN, fordi jeg har valgt at løbe i en god sags tjeneste. Vil I støtte mig? Hver krone tæller, og jeg er taknemmelig for ethvert bidrag, stort som småt.

Som de fleste af jer ved, har jeg selv haft psykisk sygdom/sårbarhed tæt inde på livet, på den ene eller den anden måde. Udover at jeg ønsker at bryde dette tabu, har jeg et enormt ønske om at gøre omstændighederne for mennesker, der står/har stået / muligvis kommer til at stå, i samme situation som mig, endnu bedre. DERFOR løber jeg for Psykistrifonden. Tænk hvis det var dig, eller en af dine nærmeste, der endte i samme situation som mig? Det kan ske for ALLE, det ikke sikkert DU er en undtagelse..desværre...

Min indsamling går direkte til Psykiatrifonden. Du donerer her via denne side (tryk på donér-knappen). Har du ikke lyst til at donere, så spred istedet mit budskab. ALT ville varme mit hjerte.

Selve løbet foregår søndag den 28. april 2019 med start og slut på Søren Kierkegaards Plads ved Den Sorte Diamant. Alle er velkommen, og jeg får brug for al den opbakning, jeg kan få.


Donate

1,800 kr.
Collected

90% 2,000 kr.

5
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Niels Erik Kold Niels Erik Kold Donated 200 kr.

  vil meget gerne støtte den gode sag

 • Birgitte Kold Kjeldsen Birgitte Kold Kjeldsen Donated 1,000 kr.

 • Rikke Krogh Sørensen Rikke Krogh Sørensen Donated 250 kr.

 • Amber Cole Amber Cole Donated 100 kr.

  ❤️

 • Maja Pagaard Maja Pagaard Donated 250 kr.

  U go Girl 😘