Sarah Rehder Lielbardis's indsamling for Cystisk Fibrose Foreningen - YOU RUN 2018

Donate
Created By:
Sarah Rehder Lielbardis
Member Of Team:
TeamSofia
Participating In:
YOU RUN 2018
Collecting for:
Cystisk Fibrose Foreningen - YOU RUN 2018

Sarah Rehder Lielbardis's indsamling for Cystisk Fibrose Foreningen - YOU RUN 2018

Kære venner, familie, kolleger og hele mit netværk

Jeg har meldt mig til YOU RUN, fordi jeg har valgt at løbe i en god sags tjeneste. Vil I støtte mig? Hver krone tæller, og jeg er taknemmelig for ethvert bidrag, stort som småt.

Min indsamling går direkte til Cystisk Fibrose Foreningen, som er blandt de organisationer, man kan vælge at løbe for. Du donerer her via denne side (tryk på donér-knappen). Hvis du har lyst, så skriv hvem du er, så vi alle kan dele stoltheden ved at gøre en forskel sammen.

Selve løbet foregår søndag den 29. april 2018 med start og slut ved Den Sorte Diamant ved Københavns Inderhavn. Alle er velkomne, og jeg får brug for al den opbakning, jeg kan få! Så pust nogle balloner op og kom og hep - så træner jeg op til løbet i mellemtiden!

Tak til jer alle på forhånd.

Donate

5,000 kr.
Collected

167% 3,000 kr.

1
Donations

0
Days left

Recent activity

  • B.L Entreprenør & Anlæg B.L Entreprenør & Anlæg Donated 5,000 kr.

    Tanker fra os.

  • Tanya Møller Christiansen Tanya Møller Christiansen
    Hej Sarah. Tusind tak, fordi du har meldt dig til YOU RUN og samler ind til Cystisk Fibrose Foreningen. Din støtte har rigtig stor betydning for foreningens arbejde, og vi er meget taknemmelige for din indsats. Vi glæder os til at se dig til YOU RUN den 29. april, hvor du kan finde os i Cystisk Fibrose Foreningens stand. Endnu engang tusind tak for din støtte. De bedste hilsner Helle og Tanya fra Cystisk Fibrose Foreningen.