Kristian Lunow Nielsen's indsamling for SMILfonden - YOU RUN 2018

Donate
Created By:
Kristian Lunow Nielsen
Participating In:
YOU RUN 2018
Collecting for:
SMILfonden - YOU RUN 2018

Kristian Lunow Nielsen's indsamling for SMILfonden - YOU RUN 2018

Kære venner, familie, kolleger og hele mit netværk

Jeg har meldt mig til YOU RUN, fordi jeg har valgt at løbe i en god sags tjeneste. Vil I støtte mig? Hver krone tæller, og jeg er taknemmelig for ethvert bidrag, stort som småt.

Min indsamling går direkte til SMILfonden, som er blandt de organisationer, man kan vælge at løbe for. Du donerer her via denne side (tryk på donér-knappen). Hvis du har lyst, så skriv hvem du er, så vi alle kan dele stoltheden ved at gøre en forskel sammen.

Selve løbet foregår søndag den 29. april 2018 med start og slut ved Den Sorte Diamant ved Københavns Inderhavn. Alle er velkomne, og jeg får brug for al den opbakning, jeg kan få! Så pust nogle balloner op og kom og hep - så træner jeg op til løbet i mellemtiden!

Tak til jer alle på forhånd.
Donate

1,350 kr.
Collected

68% 2,000 kr.

3
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Marianne Petersen Marianne Petersen Donated 100 kr.

  Kristian Lunow Nielsen Kristian Lunow Nielsen: Hej Marianne
  Mange tak for din donation til min indsamling for SMILfonden!
  Pengene falder på et rigtig godt sted, og vil helt sikkert være med til at sætte flere smil på læberne af alvorligt syge børn i Danmark.

  Personligt bød i søndags på en personlig rekord på halvmarathon distancen, så det var dejlige omgivelser at sætte den i.

  Du må have en god dag!

  Mvh.

  Kristian Lunow Nielsen
 • Birgit og Ove Nielsen Birgit og Ove Nielsen Donated 1,000 kr.

  Så sejt, du vil hjælpe med en indsamling til et godt formål, ved at løbe. Det er jo ikke første gang dine gode ben samler ind.

 • Mia Lilmoes Mia Lilmoes Donated 250 kr.

  1000 tak fordi du gider spænde løbeskoene på og løbe for en god sag. Så her er et økonomisk “vindpust” som måske gør turen lidt nemmere