WHO RUN THE WORLD... Karen Pallisgaards indsamling for Plan Danmark - YOU RUN 2017

Donate
Created By:
karen pallisgaard
Member Of Team:
WHO RUN THE WORLD
Participating In:
YOU RUN 2017
Collecting for:
A project for later 11

WHO RUN THE WORLD... Karen Pallisgaards indsamling for Plan Danmark - YOU RUN 2017

Kære venner, familie, kolleger og læsere

Da jeg var gravid og fandt ud af, at jeg ventede en pige oplevede jeg et par gange typer, der sådan lidt hø-hø-kondolerede og kommenterede, at den næste arving nok skal blive en lillebror – og henvendt til min kæreste; næste skulle nok blive en lille fodboldspiller, bare rolig. Jeg var ikke rolig. Jeg blev rasende. Ulighed mellem kønnene er stadig en realitet på så mange planer. Herhjemme og i særdeleshed ude: Millioner af piger i verdens fattigste lande får dagligt krænket deres rettigheder og deres kroppe - fordi de er piger! Og efter jeg er blevet mor til Johanna, kan jeg slet, slet ikke udholde de rædsler, som så mange piger er udsat for. Derfor støtter jeg @plandanmark og PLANs Pigefond og er mega, mega stolt over også at være ambassadør for PLAN.

Jeg er ikke meget af en løber, men har nu meldt mig til at løbe 5 kilometer til YOU RUN, fordi jeg gerne vil løbe for alle de udsatte piger, der ikke har samme privilegier som. Jeg har lavet et hold, der hedder WHO RUN THE WORLD... Svaret har Beyonce givet os ;) og jeg vil vildt gerne invitere dig til at løbe sammen med mig.
Efter løbet samles vi, og så inviterer jeg til efter-løb-yoga, hvor vi strækker ud og spænder af. Tilmeld dig ved at gå ind på her, gør alt det formelle computeren beder dig om, og YAY, så se vi til løbet og bagefter til yoga.

Selve løbet foregår søndag den 30. april 2017 kl. 9.30 med start og slut ved Den Sorte Diamant ved Københavns Inderhavn.

Du kan støtte mig og pigerne ved enten at melde dig til mit løbehold eller ved at donere her. Hver krone tæller, og jeg er taknemmelig for ethvert bidrag, stort som småt. Min indsamling går direkte til Plan Danmark og PLANs pigefond, der arbejder for pigers rettigheder og helbred og hverdag. Fonden opretter bla. trygge væresteder til piger i slumområder, hjælper med pigers beskyttelse mod overgreb og børneægteskaber i slummen, laver latriner til drenge og piger, rent vand og oplysning om pigers rettigheder og støtter uddannelse til de mest udsatte teenagepiger.

Du donerer her via denne side (tryk på donér-knappen).

Det var vist det - nu må jeg hellere ud og få støvet løbeskoene af.

Jeg håber, vi ses.


Tak til jer alle på forhånd.

Donate

2,600 kr.
Collected

260% 1,000 kr.

9
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Maren Eva Maria Rosa Swart Maren Eva Maria Rosa Swart Donated 250 kr.

 • Berit Pallisgaard Berit Pallisgaard Donated 500 kr.

  Fint formål!

 • karen pallisgaard karen pallisgaard Donated 500 kr.

 • Lotte Blomgren Lotte Blomgren Donated 250 kr.

 • Alice Kaiser Alice Kaiser Donated 250 kr.

 • Zemma Poder Zemma Poder Donated 250 kr.

  Super initiativ! Dejligt at modbevise teorien om at kvinde er kvinde værst!

 • Jens Gamborg Jens Gamborg Donated 250 kr.

 • Louise Giese Louise Giese Donated 250 kr.

 • Anonymous User Anonymous User Donated 100 kr.