Jens Broe's indsamling for Plan Danmark - YOU RUN 2018

Donate
Created By:
Jens Broe
Member Of Team:
SafepadTM
Participating In:
YOU RUN 2018
Collecting for:
Plan Danmark - YOU RUN 2018

Jens Broe's indsamling for Plan Danmark - YOU RUN 2018

Kære venner, familie, kolleger og hele mit netværk

Jeg har meldt mig til YOU RUN, fordi jeg har valgt at løbe i en god sags tjeneste. Vil I støtte mig? Hver krone tæller, og jeg er taknemmelig for ethvert bidrag, stort som småt.

Min indsamling går direkte til udsatte piger i Kenya gennem Plan Danmark, som er blandt de organisationer, man kan vælge at løbe for. Du donerer her via denne side (tryk på donér-knappen). Hvis du har lyst, så skriv hvem du er, så vi alle kan dele stoltheden ved at gøre en forskel sammen.

Hvis du donerer 100 kroner, så får fem kenyanske piger genanvendelige bind, som vil ændre deres fremtid.

Selve løbet foregår søndag den 29. april 2018 med start og slut ved Den Sorte Diamant ved Københavns Inderhavn. Alle er velkomne, og jeg får brug for al den opbakning, jeg kan få! Så pust nogle balloner op og kom og hep - så træner jeg op til løbet i mellemtiden!

Tak til jer alle på forhånd.

Donate

500 kr.
Collected

17% 3,000 kr.

4
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Izel Mourier PlanBørnefonden
  Kære Jens,
  Tusind tak for at deltage i YOU RUN 2018 og oprette en indsamling til fordel for vores arbejde - det betyder enormt meget!
  I år samler vi ind til piger i Bondo i Kenya. Her er mange piger nødt til at droppe ud af skolen når de kommer i puberteten, fordi familierne ikke har råd til at købe tamponer eller bind til pigerne. Pigerne bruger gammelt tøj og avispapir, hvilket resulterer i infektioner og sygdomme. PlanBørnefonden støtter pigerne med genanvendelige bind og etablering af separate latriner på skolerne.
  Jeg håber meget, at du igen i år har lyst til at være med! Skriv endelig til mig på event@planbornefonden.dk
  De bedste hilsner fra Izel
 • Trine Østergaard Trine Østergaard Donated 200 kr.

 • Anonymous User Anonymous User Donated 100 kr.

 • Anonymous User Anonymous User Donated 100 kr.

 • Stine Munch Stine Munch Donated 100 kr.

 • Maja Bygvrå PlanBørnefonden
  Kære Jens
  1000 tak for du løber for piger i det vestlige Kenya. Selvom der kun er tre dage til løbet, så kan du stadig nå at få din omgangskreds til at støtte dit løb og gøre en forskel for pigerne. For bare 100 kroner vil fem piger modtage genanvendelige bind, som vil ændre deres fremtid :) Vi ses på søndag til løbet. Kig gerne forbi Plan-teltet, når du er i mål, her uddeler vi små goodiebags.
  De bedste hilsner
  Maja // Plan