Created By:
Dorte Marxen
Member Of Team:
Dorte og Ingrid løber for CF
Participating In:
YOU RUN 2019
Collecting for:
Cystisk Fibrose Foreningen - YOU RUN 2019
...Os som hader at løbe, men elsker vores Amanda. Vi vil træne hårdt for en god sag, nemlig løbe for Cystisk Fibrose og gøre Amanda stolt af sin mor og moster. Jo mere vi kan samle ind, jo hurtigere løber vi...

Kære venner, familie, kolleger og hele mit netværk

Jeg har meldt mig til YOU RUN, fordi jeg har valgt at løbe i en god sags tjeneste. Vil I støtte mig? Hver krone tæller, og jeg er taknemmelig for ethvert bidrag, stort som småt.

Min indsamling går direkte til Cystisk Fibrose Foreningen, som er blandt de organisationer, man kan vælge at løbe for. Du donerer her via denne side (tryk på donér-knappen). Hvis du har lyst, så skriv hvem du er, så vi alle kan dele stoltheden ved at gøre en forskel sammen.

Selve løbet foregår søndag den 28. april 2019 med start og slut på Søren Kierkegaards Plads ved Den Sorte Diamant. Alle er velkommen, og jeg får brug for al den opbakning, jeg kan få!

Så pust nogle balloner op og kom og hep - så træner jeg op til løbet i mellemtiden!
Donate

1,750 kr.
Collected

35% 5,000 kr.

8
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Chris Flink Chris Flink Donated 250 kr.

  Jeg støtter disse to fantastiske kvinder, som løber i den gode sags tjeneste! Nemlig for deres datter/niece/cystisk fibrose og min kæreste..

 • Trine Marxen Trine Marxen Donated 100 kr.

  Det er sådan et godt formål, og I er så seje at løbe. Jeg hepper på jer og for mere forskning og resultater der kan hjælpe mennesker med cystisk fibrose 😁

 • Karin Laadal Karin Laadal Donated 100 kr.

 • Linda Garn Linda Garn Donated 500 kr.

  Håber at lidt kan hjælpe 🍀

 • Anonymous User Anonymous User Donated 500 kr.

  Fordi jeg kender Amanda

 • Louise Stougaard Cystisk Fibrose Foreni...
  Kære Dorte
  Hvor er det sejt, at du løber og samler ind til Cystisk Fibrose Foreningen - på trods af, at du hader at løbe :-) Tusind tak for dit engagement og bidrag - du er med til at gøre en forskel for børn og voksne med cystisk fibrose. Vi glæder os til at heppe på dig den 28. april!
  Venlige hilsner
  Helle Ousted og Louise Stougaard fra Cystisk Fibrose Foreningen
 • Mia Topp Mia Topp Donated 150 kr.

 • Laila Mosegaard Laila Mosegaard Donated 50 kr.

  For vores alle sammens Amanda 💚

 • Amanda Bibelheimer Amanda Bibelheimer Donated 100 kr.

  Jeg vil gerne være den første til at støtte denne gode sag, da de to damer nemlig løber for mig.. Vi skal bruge flere penge til at bekæmpe denne forfærdelige sygdom.