1

Choose Project to Support

2

Choose type of Fundraiser

3

Personalise Your Fundraiser

4

Publish Your Fundraiser

Scleroseforeningen - YOU RUN 2018

Scleroseforeningen arbejder for at sikre de 14.000 danskere med sclerose og deres pårørende de bedst mulige vilkår. Tre ud af fire, der får konstateret sclerose, er kvinder, som typisk rammes før de fylder 40 år. Sclerose angriber centralnervesystemet, og følgerne kan blive så invaliderende, at hjernen ikke længere kan fortælle benene, at de skal gå. Scleroseforeningen finansierer en stor del af dansk scleroseforskning, og der er hårdt brug forskning, for årsagen til sclerose er endnu ukendt.Når du løber YOU RUN for Scleroseforeningen, er du med til at sikre, at medlemmer af foreningen fortsat kan få gratis samtaler med socialrådgivere og psykologer i hele landet. Du er med til at udbrede kendskabet til sclerose, så dem, der kæmper med sygdommen hver dag, ikke også skal kæmpe mod fordomme. Og du hjælper med at finansiere den forskning, der er så vigtig, for at vi kan nå vores største drøm: at udrydde sygdommen.

Choose Project Read More...

Cystisk Fibrose Foreningen - YOU RUN 2018

Løb for børn og voksne med cystisk fibrose.Cystisk fibrose er en medfødt og livstruende sygdom, som påvirker flere af kroppens organer og udvikler sig gennem hele livet. Flere får på et tidspunkt brug for en organtransplantation for at overleve.Børn og voksne med cystisk fibrose bruger 1-2 timer om dagen på livsnødvendige behandlinger foruden indlæggelser og månedlige hospitalskontroller. Der er stor forskel på sygdommens grad og udvikling hos den enkelte, men fælles for alle er, at de kæmper hver dag og håber på, at forskerne finder løsningen, der kan kurere eller stoppe sygdommen.I dag er det kun halvdelen af alle med cystisk fibrose, som bliver mere end 42 år, men der sker hele tiden fremskridt i forskningen, og der er håb om, at de nye generationer, der vokser op, lever endnu længere.Når du løber for Cystisk Fibrose Foreningen, støtter du også forskning i cystisk fibrose, og du bidrager til at skabe bedre liv for børn og voksne med cystisk fibrose.Så find løbeskoene frem og løb med os.

Choose Project Read More...

SMILfonden - YOU RUN 2018

Hver dag kæmper en masse danske børn med alvorlige sygdomme på landets hospitaler. I SMILfonden arbejder vi for at give børnene en pause fra sygdom og SMIL på læben i en svær tid.Vi støtter de syge børn, deres forældre og (ofte oversete) søskende med hospitalsfester, rekreation på hotel, særbesøg på børneattraktioner som Den Blå Planet og Randers Regnskov og giver store og små donationer til børneafdelingerne, som interaktive legegulve, el-ladcykler, julegaver i december og meget andet.SMILfondens arbejde giver de syge børn en velfortjent pause fra scanninger, operationer og bekymringer, nye venner på tværs af diagnoser og ekstra kræfter til at stå imod med.Ved at deltage i YOU RUN og gå 5 km eller løbe 5 eller 10 kilometer eller et halvmaraton for SMILfonden, er du med til at hjælpe en masse syge børn i Danmark til et bedre liv.

Choose Project Read More...

Kræftens Bekæmpelse - YOU RUN 2018

Løb for kampen mod kræft – en sag, som berører os alle.YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling, og går eller løber 5 km eller løber 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn søndag d. 29. april 2018.I dag rammes hver 3. dansker af kræft i løbet af deres levetid, og hvert år får flere end 35.000 konstateret kræft. Kun halvdelen overlever. Derfor arbejder Kræftens Bekæmpelse med forskning i kræft. Formidling af viden om kræft til befolkningen er et andet fokusområde, da 4 ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges blandt andet med motion og sund livsstil. Patientstøtte og hjælp til pårørende er et tredje indsatsområde.Alle venter på det store gennembrud, som én gang for alle skal gøre det af med kræft. Det vil ikke ske i morgen, men der sker hver dag små fremskridt, som samlet gør en stor forskel. Kræftens Bekæmpelses vision er et liv uden kræft. Og når du støtter os, hjælper du med i kampen mod kræft. Så kom med og løb – for din egen skyld, og for alle dem, der rammes af kræft hver dag.

Choose Project Read More...

Psykiatrifonden - YOU RUN 2018

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du løber eller går for en god sag. Med en onlineindsamling samler du ind til fordel for vores arbejde. Samtidig er du med til at sætte fokus på et sygdomsområde, som er nedprioriteret og svært at tale om. Når du løber for Psykiatrifonden, løber du for psykisk sundhed til børn og voksne.Mentale helbredsproblemer er en af de største trusler mod folkesundheden i verden ifølge WHO. I Danmark bliver omkring 700.000 voksne ramt af psykisk sygdom hvert år. Og mange har stress eller oplever andre psykiske problemer.Psykiatrifonden hjælper og rådgiver børn og voksne med psykiske problemer – og deres pårørende. Vi arbejder for større forståelse og åbenhed om psykisk sygdom. Og vi kæmper for, at psykisk sygdom bliver prioriteret på lige fod med fysisk sygdom.Alle skal kunne leve et godt liv – uanset om de er psykisk sårbare, har en diagnose eller oplever en midlertidig krise.

Choose Project Read More...

Plan Danmark - YOU RUN 2018

For piger i verdens fattigste lande er hverdagen ofte lig med hårdt arbejde, vold og overgreb. Blot fordi de er piger. Det kan ikke være rigtigt, og det skal vi lave om på.Plan International er en af verdens største humanitære organisationer med fokus på børn. Vi arbejder i flere end 70 lande for at sikre børns rettigheder og ligestilling mellem kønnene.Mange piger i det vestlige Kenya bliver hjemme fra skole, når de får deres menstruation, fordi de ikke har råd til bind. I stedet bruger de gamle aviser, tøjrester og skuresvampe, når de har deres menstruation. De risikerer at få infektioner og alvorlige følgesygdomme.Alle pengene, du samler ind til YOU RUN, går til genanvendelige sterile bind, som betyder, at udsatte piger i Kenya kan komme i skolen. Det øger pigernes chancer for at færdiggøre deres uddannelse og bryde ud af fattigdom.For hver 100 kroner, du samler ind, giver du fem piger genanvendelige bind. Det vil ændre deres fremtid.Når du løber for Plan, så løber du for pigerne. Brug gerne #StøtPigerne på sociale medier. Vi glæder os til at se dig til YOU RUN.

Choose Project Read More...

LittleBigHelp - YOU RUN 2018

Mange udsatte børn og kvinder i Indien drømmer om en anderledes tilværelse, hvor hver dag ikke er en kamp for at blive mæt, for at finde arbejde, eller for at kunne sikre sine børn en lysere fremtid.YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling, og går 5 km eller løber enten 5 km, 10 km eller halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn søndag d. 29. april 2018 – og din indsamling går direkte til at bringe udsatte børn og kvinder i Indien nærmere deres drømme.Din donation vil gå til børn og kvinder på følgende projekter:På LittleBigHelps trygge centre i 3 af Kolkatas slum, deltager 90 ude-af-skole børn i et skoleforberedelsesforløb og får et dagligt måltid. Lektiehjælp til skolebørn og oplysningsarbejde i de lokale slumområder er andre vigtige indsatsområder af dette projekt for at sikre at børnene bliver i skole og ikke bliver brugt som arbejdskraft eller gift væk som børn.LittleBigHelps uddannelsescentre for kvinder, har til formål at styrke marginaliserede kvinder socialt og økonomisk. Gennem projekterne tilbydes kvinderne erhvervsrettet undervisning med fokus på smykkefremstilling, skræddersyning og kosmetologi for at ruste dem med færdighederne til at skabe en indtægtskilde.Så løb og støt op om et bedre liv for udsatte børn og kvinder så også deres drømme kan blive til virkelighed.

Choose Project Read More...

Lænkens Unge Ambassadører - YOU RUN 2018

Løb for LUA - og få flere voksne børn af alkoholafhængige i behandling!At vokse op i en familie med alkoholproblemer kan give alvorlige følger langt op i voksenlivet. Det er stadig et tabu. Hvis du støtter LUA, er du med til at- få flere voksne børn over 25 år i behandling- anerkende at en barndom med alkohol kan give alvorlig mistrivsel, også som voksen- hjælpe de børn i alkoholfamilier, der stadig bliver overset- give respekt til alle, der rækker hånden ud til familier med alkoholproblemerAlle beløb tæller! Gå 5 km eller løb 5, 10 eller 21 km. Løb alene, saml kollegerne, madklubben eller join LUAs eget løbehold Team LUA.Lænkens Unge Ambassadører – LUA er en frivilligdrevet forening for voksne børn af alkoholafhængige. Vi vender vores opvækst til en styrke ved at arbejde for at opbygge fællesskaber og formidle viden om følgerne af en opvækst i familier med alkoholmisbrug.

Choose Project Read More...

Make-A-Wish Danmark - YOU RUN 2018

Vi opfylder ønsker for børn med livstruende sygdomme, fordi vi ved, at det gør en forskel. Når Mille får en tur til New York, eller når Rebecca og Oliver får en tur til Disneyland - eller Nana møder sit store idol Rasmus Seebach, så er det en meget stærk oplevelse, som giver dem en tro på fremtiden og energien til at kæmpe videre mod deres sygdom.Et opfyldt ønske er ikke nemlig ikke bare en enkelt sjov dag, der varer til solen går ned. Det er en dag, der aldrig rigtig hører op. Det kan man ikke løbe fra … så løb med os til YOU RUN.I Make-A-Wish Ønskefonden er vi alle frivillige, og vi er en del af den internationale Make-A-Wish-organisation, som gennem de sidste 35 år har opfyldt ønsker for mere end 250.000 børn med livstruende sygdomme over hele verden.

Choose Project Read More...

Dansk Handicapforbund - YOU RUN 2018

Dansk Handicap Forbund arbejder for tilgængelighed til samfundet i både åndelig og fysisk forstand. Det gør vi ved hele tiden at gøre opmærksom på en gruppe mennesker, som, i takt med at befolkningen bliver ældre, ser ud til at vokse de kommende år. Vi arbejder på politisk niveau, men vi arbejder også på gulvet ved at engagere vores medlemmer til at gøre en forskel lokalt.Det gør de fx ved at registrere den fysiske tilgængelighed i deres lokalområde med appen Lige Adgang, eller ved at arbejde lokalpolitisk.Vores medlemmer er mennesker med bevægelseshandicap, og derfor kommer din støtte ud at arbejde med det samme. Vi arbejder under mantraet ’intet om os uden os’, og det har været DNA’et i vores måde at arbejde på fra starten i 1925. Det har bragt os langt, men vi vil endnu længere. Støt os i at nå det mål, og løb for os til YOU RUN 2018.

Choose Project Read More...

Folkekirkens Nødhjælp - YOU RUN 2018

Løb for dem, der må løbe for livetSnør løbeskoene, tag et par venner i hånden og få en fantastisk dag mens i sammen gør en kæmpe forskel for mennesker i nød. Og verden har brug for det. Aldrig har der været så mange mennesker på flugt fra krig og katastrofer. Næsten 60 millioner mennesker har været nødsaget til at flygte fra hverdag, familie og venner og sige farvel til det liv, de kendte.Alene i Syrien, et af verdens brændpunkter, er op mod 14 millioner flygtet fra krigens ødelæggelse. De er fanget i konfliktens centrum og har været nødsaget til at løbe for livet – mod et håb om en bedre fremtid.I Folkekirkens Nødhjælp hjælper vi i de udsatte nærområder. Hver dag arbejder vi for at give familier muligheden for at blive i deres hjemland frem for at flygte. Vi sørger også for mad og livsvigtig nødhjælp til de mange, der er drevet på flugt af krig og nu drømmer om at kunne vende hjem. Det er en langt og sej kamp at komme i mål, men sammen kan vi gøre en forskel og tage de vigtige skridt for at sikre verdens flygtninge en bedre fremtid. Når du løber for Folkekirkens Nødhjælp, hjælper du der, hvor nøden er størst.

Choose Project Read More...

Psoriasisforeningen - YOU RUN 2018

Der er brug for mere fokus på psoriasis i Danmark, da mange ikke ved nok om sygdommen og hvilke konsekvenser den kan have, hvis ikke den rette behandling gives. Psoriasis kan være alt fra en tør plet i hovedbunden til en invaliderende sygdom, der både kan vise sig i leddene, huden og have en masse følgesygdomme med sig. Sygdommen rammer store som små, og debuterer oftest i teenagealderen.Næsten halvdelen med psoriasis i huden udvikler psoriasis i leddene. Og halvdelen udvikler mindst en følgesygdom. Som fx diabetes, hjerte/karsygdomme eller depression. Psoriasis kan gøre ondt – rigtig ondt. Både i form af smerter, men også pga. fordomme og dårligt selvværd.Vi ønsker, at psoriasis ikke skal være en forhindring, som det er for mange i dag. Derfor er der brug for en højere politisk prioritering, sundhedsfagligt fokus, oplysning til hr og fru Danmark, samt åbenhed og accept. Ved at støtte os ved YOU RUN hjælper du med at overkomme de forhindringer og hjælper os til at gøre en forskel. Vejen er lang, men viljen er stor, så vi skal nok komme i mål – med din hjælp.

Choose Project Read More...